Priser

Hos Churchill Communication bruger vi ikke vores penge på dyre adresser, designermøbler og flotte biler. Vi tror på, at vores kunder kan se igennem den slags ligegyldige facader. Ligesom det blot ville gøre os unødvendigt dyre. Vi tror på, at kunderne efterspørger kvalitet, der ikke koster en formue. Derfor har vi med stor sandsynlighed også markedets bedste priser på kommunikation uden at slække på kvaliteten.

Vores timepris svinger mellem 650 og 1150 kr. plus moms. Alle opgaver er forskellige, og derfor er vores priser det også. Det er ikke lige meget, om du har brug for "simpel" tekst eller avanceret strategi. Ligesom vi tror på langvarige relationer til vores kunder, og opgaver med mange timer eller over lang tid åbner muligheden for rabat.

Betaler du forud for ti timer får du 10 % i rabat. Betaler du forud for tyve timer giver vi 20 % rabat. Uanset hvad type din opgave er, kommer du kun til at betale for den tid, vi bruger på det. Mange års erfaring gør samtidig, at vi er ret præcise i vores vurdering af hvor, lang tid en opgave tager.

Priser