Om Winston Churchill

Vi har valgt at kalde vores bureau for Churchill Communication for at ære Winston Churchill. De fleste kender ham som politikeren, der førte an i kampen for demokrati, da verden stod i flammer under 2. verdenskrig.

Den mindre kendte side af ham er, at han også var en yderst begavet skribent og forfatter. Han skrev bl.a. 37 bøger fordelt på i alt 58 bind. Men hvad var der er lige så vigtigt er, at han kun sjældent brugte taleskrivere. Winston Churchill skrev selv størstedelen af alle de taler, der har gjort ham berømt og som i den grad inspirerede det engelske folk til modstand i en umulig situation.

I Westminister Abbey kirken i London ligger der en mindeplade. Der står kun tre ord, men det indfanger betydningen af den mand, der om nogen sikrede demokratiet. Der står blot: REMEMBER WINSTON CHURCHILL.

Det synes vi er et smukt eksempel på, hvordan selv noget så stort og kompliceret som Winston Churchills historie kan forklares simpelt. Han var altså både en god historie i sig selv og fremragende til selv at kommunikere. Derfor synes vi, det er en oplagt ide, at tage navn efter Winston Churchill.

På forsiden står der "Jeg har let ved at stille mig tilfreds med det allerbedste." Det kan vi kun tilslutte os og intet mindre er, hvad vi forventer af os selv.

Velkommen hos Churchill Communication.

Winston Churchill